Emblem

Den 26. januar samler vi nøkkelkompetansen innen kildesortering på Røros. Dette er en sjelden anledning til å til å bli oppdatert på dette området. I en tid da bærekraft og resirkulering både er et krav og en forventing, handler det om å ligge i forkant. Her løfter vi opp de viktigste trendene, og ser på framtidas utfordringer fra mange ulike faglige ståsted. Forståelse av materiell, logistikk, design og behovskartlegging er viktige bidrag til å skape bedre brukeropplevelser og merverdi for bedriftene.

Som vertskap kan vi også friste med god beverting, de beste måltidene lokalmatens hovedstad har å by på og kanefart gjennom et eventyrlig vinterlandskap. Programmet er under utvikling, men vil inneholde nyttige foredrag og hyggelige aktiviteter. Sett av en dag til faglig påfyll og sterke opplevelser fra bergstaden.

fagligpafyll.jpg

Fagdag

Vi får besøk fra Sintef, designbyrået Inventas og Trondheim Kino. Vi vil også presentere vår nye nettside samt informasjon om miljøsertifisering - ansvar i praksis.

aktiviteter.jpg

Aktiviteter

Kanefart, Guiding i Røros, Servering av mat og underholdning i Lavvo

mat-overnatting.jpg

Overnatting

I samarbeid med Røros Hotell får du rabatterte priser på hotelrom den 26.01.2017

Vinn gratis overnatting!

Vi deler ut gratis overnatting til noen av de påmeldte til fagdagen som svarer rett på følgende spørsmål

Vi vil at fagdagen skal være mest mulig relevant og handle om tema næringa er opptatt av. Vi tar gjerne imot innspill og svarer på spørsmål.

Har du kommentarer til programmet eller er det ting du lurer på, er det bare å sende meg en mail.

kristine
Kristine S. Schjølberg
Salg/kundeservice - (PERMISJON)

logo