Skreddersøm
Det er ofte det lille ekstra som er avgjørende. Vi tilpasser produktene etter ønsket merking, farger og ergonomi. Som leverandør av skreddersydde produkter legger vi vekt på tilfredsstille kundenes og brukernes behov, og har lang erfaring med å samarbeide tett med kundens designere. Vi har også erfarne designere og rådgivere som kan bidra til å realisere kundens visjon.
1
2
3

Masseprodusert skreddersøm

For å kunne møte nye behov må vi alltid ligge i forkant av utviklingen. Vi jobber hele tiden med kompetanseheving og nye utviklingsprosjekter, og en av satsingene er vår deltagelse i en "bedrifts-lab", her på Røros.

Dette handler om å ta i bruk forretningsstrategien "Masseprodusert Skreddersøm" (MSS). Evnen til å lage tilpassede løsninger i større volum er i utgangspunktet et av våre store fortinn, og gjennom dette prosjektet skal vi videreutvikle denne kvaliteten.

Kontaktperson

May Kristin Knutsen
Markedsansvarlig

CityIndustrial

CityIndustrial

Det blir stadig vanligere at plassering av avfallsbeholdere avklares av arkitekten på tegningsstadiet, tilpasset både besøkende, vaskefunksjonen osv. Kildesortering krever flere beholdere i nærhet av hverandre, og våre helhetlige stasjoner blir nå omtalt som avfallsmøbler under planlegging av nye bygg.

Når vi fikk ordren fra Destinasjon Røros, ble den lagt inn i systemet sammen med de øvrige kundeordrene denne dagen. – Jeg er veldig fornøyd med at vi kan få så spesifikke produkter produsert lokalt og som gjør at Reiselivets Hus også blir et utstillingsvindu for lokale produsenter. De turkise avfallsbeholderne ble akkurat slik jeg ønsket meg, sier direktør i Destinasjon Røros, Linda Ramberg.

Les mer på cityindustrial.no

Alternative lakkfarger

Les mer om alternative lakkfarger

Røros Produkter AS har et stort og moderne lakkeringsanlegg med jernfosfatering i forbehandlingen. Jernfosfateringen bidrar til høyere korrosjonsbestandighet. Vi benytter pulverlakk som herdes i en konveksjonsovn mellom 190 og 210 grader celsius. For best mulig resultat, er lakken polyesterbasert, noe som gir den høy bestandighet mot vær og UV-stråling. De lakkerte produktene kan stå ute i flere år uten nevneverdig glans- og fargetap. Vi i Røros Produkter er under sertifisering som miljøfyrtårn, og er svært opptatt av at lakkeringsprosessen skal være miljøvennlig.

På produktsidene på dette nettstedet angis standard farge for hvert produkt. På fargekartet på denne siden ser du en oversikt over lagerførte farger som har standard lakktillegg.

RPFargekart2020

Hvis du ønsker et produkt lakkert i en annen farge enn det som er standard for produktet, kommer et fargetillegg som en oppstartskostnad på fakturaen. Andre RAL- eller NCS-farger kan skaffes. Pris må da avtales i hvert enkelt tilfelle, ettersom det er store prisforskjeller mellom lakktypene.

logo